الحق والضلال

كفاية قرف بقا..يوستينا ترد بكل جراءة علي اعترافات المتهم بالتحرش بها

كفاية قرف بقا  يوستينا ترد بكل جراءة علي اعترافات المتهم بالتحرش بها
كفاية قرف بقا  يوستينا ترد بكل جراءة علي اعترافات المتهم بالتحرش بها
(كتبت روجي فادي لموقع الحق والضلال)

بعد نشر اخبار كاذبه عن اعترافات المتهم بالتحرش بيوستينا جميل ايوب والاعتداء عليها بالضرب في وسط البلد كتبت يوستينا علي صفحتها الشخصية بموقع التواصل الاجتماعي فيسبوك:انا اسفه لنفسى بجد اى حد هيكتب عليا كلمه مقولتهاش او عايز يطلع (((((((تريند على قفايه لا خلاص كفايه قرف بقى)))))).

واضافت: اسفه اني دخلت الصحافه او غيرها واتكلمت مع حد فيهم بقيتوا مش مع المظلوم او المجنى عليه لا بقيتوا مع اى كلام واى حاجه تطلعكوا تريند خلصت الكلام هو بان مين العايز يتشهر على قفايه ومش همه مصلحتى فين.

وجاء رد يوستينا امس علي اعترافات المتهم الكاذبة قائلة: انا عايزه اعرف انت جبت الكلام ده منين؟؟ كلها ايام والحكم يطلع وهنشوف مين الكداب؟؟؟.


احصل عليه من Google Play تحميل تطبيق الحق والضلال من علي app store احصل عليه من Google Play تحميل تطبيق الحق والضلال من google play